Dante Diablo
Broj poruka : 36 Godina : 42 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 27.03.2014
| Naslov: Dante sepa iz cista mira!!! Sub Maj 31, 2014 9:27 am | |
| Pozdrav svima,neverovatno,ali ja opet imam problem U poslednja dva,tri dana Dante je poceo da sepa na prednju levu nogu iz cista mira... Neki dan je zurio da jede i skliznuo je malo uz stepenice,ne znam da li je mozda od toga? Mada kad mu stiskam nogu ponasa se kao da ga nista neboli... Ono sto mi je cudno jeste da malo sepa,pa posle pet minuta hoda normalno i tako u krug,s' druge strane trci sasvim normalno,i sve ostalo je normalno,jede,veseo je itd... Jel neko ima ideju sta bi moglo biti? | |
|
neron Urednica Shar-Pei Magazina
Broj poruka : 5740 Godina : 46 Datum upisa : 24.10.2010
| Naslov: Re: Dante sepa iz cista mira!!! Sub Maj 31, 2014 12:52 pm | |
| Moze svasta da bude, od neke posekotine na jastuceti, mozda se naboo, pa do nekog uganuca.. Ako na prepipavanje ne reaguje, a tu mislim da mu ides duz sape i pritiskas, probaj da detaljno pregledas jastuce, izmedju prstica. To sto on malo sepa, pa posle ne, se kod nasih zvrndova desava cesto. Evo moj Neron proklizava po laminatu ko auto po kisi ili pri izletanju napolje cujem kako je puko nogu kao ludak o vrata ili zid, vidim ga posle da je dize,ali se to sredi,samo od sebe. Imaju visok stepen bola,pa ja pripisujem to tome. Bolucka ih, oni dignu, nesto privuce paznju, sibne ih adrenalin i tutanj Pregladaj ga detaljno i prati,pa javljaj. | |
|