| Shar pei na poklon! | |
|
+7MitaBG Han sandra1000 unaltraina neron Laki KI Nesha 11 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Han
Broj poruka : 1196 Godina : 58 Lokacija : Rijeka Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Ned Feb 17, 2013 9:25 am | |
| Svaka čast! Pravi pacijent, ali i pravi doktor! To se zove ljubav i briga za životinje. Sve pohvale, Sandra! | |
|
| |
neron Urednica Shar-Pei Magazina
Broj poruka : 5740 Godina : 46 Datum upisa : 24.10.2010
| |
| |
unaltraina Urednik
Broj poruka : 8643 Godina : 59 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 24.02.2010
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Ned Feb 17, 2013 11:35 am | |
| Sta je rekao veterinar Sandra? Ocekujem da pas koji je ziveo u takvim uslovima a ovako izgleda ima celicno zdravlje ....sem sto celicenje ne moze ocititi usi i krzno | |
|
| |
MitaBG
Broj poruka : 707 Godina : 49 Lokacija : Beograd Datum upisa : 04.10.2012
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Ned Feb 17, 2013 11:45 am | |
| | |
|
| |
sandra1000
Broj poruka : 1437 Godina : 36 Lokacija : Beograd Datum upisa : 21.04.2011
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Ned Feb 17, 2013 12:03 pm | |
| Ide u pansion na Novom Beogradu. Usi su bile jezive i zapusene i otecene... ma horor. Kako je ziveo odlicnog je zdravlja. To mi nekako dalo mir dusi jer nisu svi zguzvanci bas toliko osetljivi i kilavi kako se deklarisu. Bice on dobro. Jako mi je krivo sto se niko nejavlja...sve neke lujke od ljudi, svi bi za stancovanje stenaca. Niko nemoze da shvati da je to napaceno bice i da mu trba odmor. Iskreno se nadam da se neko javiti, neko ko je dobar covek, ko voli ovu rasu i zeli joj sve najbolje.
Evo sad me kontaktirao covek sa pricom da njegov drug hoce da usvoji psa, muzijaka, jer njegova devojka ima zenku pa da se razmnozavaju.... Sad su poceli bas da me nerviraju. A svuda lepo pise da pas nema papire. | |
|
| |
unaltraina Urednik
Broj poruka : 8643 Godina : 59 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 24.02.2010
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Ned Feb 17, 2013 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Ned Feb 17, 2013 1:01 pm | |
| Ne kapiraju Sandra... Evo juce sam vodila raspravu oko psa,nije nasa rasa,bez papira,gde se prica o daljem razmnozavanju. Na moje - pa nema papire,sta ces sa stencima ,da li ste normalni,odgovor - poklonicemo stence... Ne mozes protiv sveta koji NE ZELI da cuje. | |
|
| |
sandra1000
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Pon Feb 18, 2013 7:43 pm | |
| Opet cu da kazem onu svoju vrlo dobro poznatu recenicu..."Ljudi su go*na" Pricala sam juce s deckom koji sto je ziv hoce da pari tamo neciju kuckicu sa NN psom, nasa rasa. Na moje "To je nemoguce" on je osuo paljbu kao da sam mu neznam kakvu psovku uputila. Muka mi je vise da se natezem s tim ljudima. Lepo sam mu objasnila kao nekom svom da je pas bez papira macka u dzaku. Mnogo je ludaka koji pare kera i psa i onda prodaju "rasnu" stenad, a kad izraste, a ono "dzukela" koja kad razocara svoje vlasnike time sto nije onakva kakvu su zeleli izbace na ulicu. A onda tamo neka Sandra, Ljiljana, Nada, Zorica i mnooooogo, mnoooooooogo drugih dusu svoju isplacu i zivce pokidaju boreci se za zivot tog psa koji je na ulici, gladan, zedan i bolestan. Mnogo se sve povrsno shvata, po meni, bilo bi normalno da svako ko izvede leglo bez papira lepo zavrsi u zatvoru ili da plati neku nenormalnu cifru od par hiljada evra, jer samim time sto si izveo pse bez papira ti si njih zloupotrebio. Mozda sam ja budala, ali tako bi se zastitili i posteni odgaivaci, koji pse pre svega vole i neguju od srca, a ne da se sve gleda kroz pare. sve treba da se evidentira i treba da se osnuje komisija ili ti neki sektor kojim se bavi komunalna policija, veterina ili ko vec, da lepo idu nenajavljeni vlasnicima zivotinjama da vide u kakvom su stanju zivotinje. Prva bih bila deo toga za dobrobit zivotinja. Evo vam juce... nemogu da dodjem k sebi od stresa koji sam dozivela da u 21. veku, u zemlji Srbiji u njenom glavnom gradu oderu psu kozu i bace na ulicu. Strah me s kakvim ljudima zivimo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Pon Feb 18, 2013 9:09 pm | |
| S za ovo poslednje mi nije bilo dobro kada sam videla.Daleko smo mi od uredjenje zemlje i placanja kazni za nesavesnost... Uzas je blaga rec. | |
|
| |
Murphypei Admin
Broj poruka : 8637 Lokacija : Ruma Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Pon Feb 18, 2013 9:40 pm | |
| Ljudski rod je odavno otišao dođavola. Onog momenta kada je čovek utuvio u svoju glavu da je centar sveta tada je sve krenulo nizbrdo. Neke stvari se nikada neće promeniti. Nadam se da će Aris naći dobar dom, on to zaslužuje! | |
|
| |
sandra1000
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Uto Feb 19, 2013 3:40 am | |
| Nedamo se prevariti i cuvamo ga kao oci u glavi. Zbrinut je sto se hrane tice, u pansion jos neznam treba da ide. Nisam se cula sam Slavicom. I ona koliko zivka bila stvarno se potrudila oko njega. Hvala joj na tome. | |
|
| |
sandra1000
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Sre Apr 03, 2013 3:26 pm | |
| Aris je udomljen Tema moze pod kljuc | |
|
| |
| Naslov: Re: Shar pei na poklon! Sre Apr 03, 2013 4:29 pm | |
| | |