| Beba | |
|
+5Maja-Bubica Skarfi Nesha Murphypei dowlaBrate 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dowlaBrate
Broj poruka : 24 Godina : 36 Datum upisa : 05.02.2010
| Naslov: Beba Sub Feb 06, 2010 2:30 am | |
| | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Sub Feb 06, 2010 2:36 am | |
| | |
|
| |
Murphypei Admin
Broj poruka : 8637 Lokacija : Ruma Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: Beba Sub Feb 06, 2010 10:13 am | |
| Dobrodošao i ovde. Odlično što si joj otvorio temu, samo ubacuj što više slika da možemo da je gledamo kako raste. Sbiđa mi se ova slika gde spava tu je mnogo slatka. Takođe mi se dobada i njena duguljasta njuška (bonemouth). Nego pitanje, jel ona to ima beli palež na grudima? Čini mi se da vidim na poslednjoj slici, ali nisam siguran može biti i da je od svetla. pozdrav | |
|
| |
Nesha Urednik
Broj poruka : 4417 Godina : 31 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 23.07.2009
| Naslov: Re: Beba Sub Feb 06, 2010 10:14 am | |
| Dobrodošli! Drago mi je što ste iz ZR-a Super je Beba! Gde si je uzeo? Imaš privatnu poruku od mene. | |
|
| |
Skarfi Urednik
Broj poruka : 4415 Godina : 42 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.02.2009
| Naslov: Re: Beba Sub Feb 06, 2010 2:18 pm | |
| | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Sub Feb 06, 2010 2:59 pm | |
| @ Skarfi hvala puno ....bice slika , tek smo poceli da radimo foto session -e ))) hehee ... @Nebojsha Evo sada vidim da ste i vi iz Zrenjanina...i meni je bas drago. Uzeo sam je od nekog coveka iz Elemira. Ona mi je prva dosla do ruke i lizala me naravno , odma sam rekao da uzimam nju ) Otac i majka joj imaju papire , al ja nisam hteo papire za Bebu, nisam imao planove da je vodim na izlozbe itd . Medjutim mozda i izvadim u martu posto su mi rekli da tek tada mogu , jer stvarno ne znam koliko sam dobro razumeo , al valjda tada tek majka moze da ode na ocenjivanje pa Beba tad moze da dobije papire(pretpostavljam da vi znate o cemu je rech) . Tako nesto ....stvarno nisam bas siguran. Vodio sam drugara sa sobom , a on je shampion sa nemackim bokserom , pogledao im je papire i rekao da je sve u redu i ja kupio Bebu )). Odg na pvt poruku isto , samo sekund ). @Murphypei Hvala Murphy , bice jos slika . A jeste , da , ima belo na grudima i meni je to bilo posebno "zanimljivo" , jer nisam vidjao kod njih . A ono sto me je uplasilo jeste kada sam otisao kod drugara ( koji je uzeo njenu sestru )ZNACI ona je skroz drugacija , mnogo duze ushi , dosta velika (dugacka)glava u odnosu na telo , jako , jako mrsava , skoro da nema ni B od bora . Al znam da je on malo racuna vodio o njoj ,nije bila na vakcinama i siguran sam da ima gliste , preterano je mrsava . Non stop sam mu govorio da je vodi , da je vodi , evo tek prekjuce kada je video Bebu rekao je da ce je odvesti kod veterinara , jer je i sam video da njegova Maki uopste ne izgleda kako treba . E, sad zasto sam rekao da me sve to uplasilo , pa i tvoje pitanje sada . Nemoj samo da mi kazes da ne oni nemaju tako sare i da je verovatno mesanac ? Posto stvarno nisam vidjao takve . | |
|
| |
Maja-Bubica
Broj poruka : 212 Godina : 41 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 08.12.2009
| Naslov: Re: Beba Sub Feb 06, 2010 10:17 pm | |
| Dobrodošli Beba je medenjak | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Ned Feb 07, 2010 2:56 pm | |
| Hvala Majo i hvala na dobrodoslici svima ... | |
|
| |
ivana&bane
Broj poruka : 491 Godina : 43 Lokacija : Beograd Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Beba Pon Feb 08, 2010 9:30 am | |
| | |
|
| |
Murphypei Admin
| Naslov: Re: Beba Sre Feb 10, 2010 10:05 am | |
| I kako je malecka? Jel ste rešili problem sa okom? Javi da znamo šta se dešava | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 4:59 pm | |
| eeeee...nije me bilo jedno vreme ...e ovako
Znaci oko joj se vratili u normalu nije bilo krvavo , sve u redu ...a danas ustanem i vidim da jedva gleda i nateklo joj , nazvao sam coveka od kojeg sam je uzeo i pitao da mi preporuce veterinara ...Prva opcija mi je bila Novi Sad tj. Bilja i Olja ako se ne varam , al oni su mi rekli da su imali samo dobra iskustva sa ovim veterinarom i da cemo sigurno resiti problem ...za dan ili dva ga zovem, pa se javim ...
i da kacicu uskoro neke slike ....bice ....raste Beba ...samo da ozdravimo ... | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 5:03 pm | |
| Inace ja i Beba zivimo sami i bas se mucimo i cimamo... recimo hteo sam da se vratim da zivim sa Kevom, al ona kad vidi psa padne u nesvest , a nedaj boze da je lizne ...u sustini moguce je da ona ne dodje u kontak sa njom , ali moja mama ne moze ni da zamisli da spava u stanu i ako bi Beba bila sa mnom u sobi ...tako da bas je cimanje ...a gazdarica ovog stana ne znam da imam psa inace ... ma ceo show program ...bas sam non stop u problemu sa njom , ali nedamo se ...i non stop joj pricam da ce sve biti u redu , a samo da nedodjemo u situaciju da nemamo gde ...bas ludo ...a nedam je nikako ...bio covek hteo da je kupi pet puta vec ...ma kakvi ... | |
|
| |
Skarfi Urednik
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 5:07 pm | |
| | |
|
| |
sloti
Broj poruka : 257 Godina : 46 Lokacija : Zrenjanin, www.sharpei.iz.rs Datum upisa : 06.04.2009
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 5:33 pm | |
| Dowla... javi sta si uradio... a takodje i sta je rekao vet... i mene interesuje kaakv je sto se tice ove rase | |
|
| |
Murphypei Admin
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 6:26 pm | |
| Super što si javio šta se dešava sa njom. Slažem se sa ovim što je Ivana (Skarfi) rekla. Znaš kako to kod njih ide, posebno sa očima, jedan dan je sve u redu, a sutradan već može da bude svašta. Da je bilo šta drugo u pitanju verovatno bismo mogli svi više da pomognemo, ali da bi se znalo šta je sa očima to jednostavno mora da se pogleda. Ima toliko stvari koje mogu da se dese iznenada. Šta da ti kažem, znaš i sam šta ti je činiti, najbitnije je da ti je stalo do nje, a to se jasno vidi. Jedino što mogu da ti savetujem je da joj brišeš oči fiziološkim rastvorom, pošto ako je oko zatvoreno onda ne može samo da se čisti kako treba, za sve ostalo mora da se postavi dijagnoza.
P.S. Inače i moja mama je bila paničarka što se tiče pasa nije želela psa u stanu, čak je prvi dan preplakala zato što je Marfi sa 2 meseca lajao na nju kad je hteo da joj otima veš. Sada su najbolji drugari i on joj je pomogao da prevaziđe strah. | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 10:41 pm | |
| Hvala svima na savetim i podrshci , verujete mi da znaci. A Ivana ti onda znas kako je . Bili smo kod veterinaran , mislim da on to privatno radi ...al vidim da ima posla. Uglavnom Beba je dobila tri boce oko joj je i dalje zatvoreno , ali je otok mnogo manji. Znam da je primila valjda neke hormone . I sutra idemo kod veterinara , rekao je da cemo morati dva , tri dana da se gledamo ...kaze da moze da je dosta toga ...rekao mi je da joj kamilicom ispiram oko po malo..veceras i sutra ujutri . I rekao je par reci o mom bivsem veterinaru , sve mi je bilo jasno . Imam poverenje u njega, nadam se da ce ispasti ovoga puta u redu . Mislim da cu okaciti veceras neke slike , bice i jedna kako joj je oko izgledalo pre nego sto smo otisli kod veterinara. Bice i kako izgleda sada i par lepih slika )) | |
|
| |
Nikola&Lea
Broj poruka : 119 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 16, 2010 11:36 pm | |
| bas mi je drago da je ona polako bolje , i da si ti nasao pravog veterinara )) jedva cekam da vidim slike ))) | |
|
| |
Skarfi Urednik
| |
| |
sloti
Broj poruka : 257 Godina : 46 Lokacija : Zrenjanin, www.sharpei.iz.rs Datum upisa : 06.04.2009
| Naslov: Re: Beba Sre Feb 17, 2010 10:58 am | |
| Ne znam da li ti je vet rekao, ali gledaj to bude uvek sveza kamilica. | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Čet Feb 18, 2010 12:37 am | |
| @Skarfi
E, uopste nije mogla da pomera oko kada joj je bilo zatvoreno , inace Beba je odlicno , veta je rekao da oko izgleda odlicno , otok se skroz povukao , lepa mi je ko lutka , skroz je dobro ...
nastvljamo sa kamilicom jos dva tri dana , a kada to zovrsimo reko da joj dva tri puta stavljam vec kapi koje rekoh sam kupio , zajeban onaj naziv . I tako ... | |
|
| |
Skarfi Urednik
| Naslov: Re: Beba Čet Feb 18, 2010 9:44 am | |
| | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 23, 2010 10:50 pm | |
| Beba salje poljubac... ) Nego evo malooo slika )) konacno... e, evo prvo kako nam je oko izgledalo .... -------------------------------------------------------------- http://www.imagesforme.com/upload/ec64f92d.jpg---------------------------------------------------------------- http://www.imagesforme.com/upload/e8103dc5.jpg--------------------------------------------------------------------------- Evo nas na pesackom ...setnja ))) --------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------- ide jos kojaa ....jaoo spor upload jezivo... | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Uto Feb 23, 2010 10:53 pm | |
| ufff , sad vidim da sam za dve slike promasio kod pa su preko otvaraju odma cele ...izvinjavam se... | |
|
| |
Murphypei Admin
| Naslov: Re: Beba Sre Feb 24, 2010 1:33 pm | |
| Bogami oko je baš gadno izgledalo, drago mi je da se to rešilo i da joj je sad dobro. Slatka je i deluje mi baš veliko, koliko ona sad ima? I pitanje, kako ona nosi rep? Na poslednjoj slici vidim da je spušten, jel se to uplašila ili ga inače tako nosi? | |
|
| |
dowlaBrate
| Naslov: Re: Beba Sre Feb 24, 2010 2:20 pm | |
| Hm....fali joj par dana za cetri meseca ... Ne nosi tako rep. )) na gore nosi ...primetio sam i ja da joj je na toj slici tako rep tako , ocekivao to pitanje , slikacu je negde lepo. )) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beba | |
| |
|
| |
| Beba | |
|