| pecati na kozi | |
|
+15slavkan73 Big Mazi Sonja Kukic cici.mici AvgustCezar Saymon Blaze Skarfi mikibobona Murphypei unaltraina Dacha neron Vladica leica 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
teodora kalinic
Broj poruka : 27 Godina : 32 Datum upisa : 27.01.2011
| |
| |
cici.mici
Broj poruka : 12 Godina : 38 Datum upisa : 28.03.2011
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Maj 05, 2011 12:34 pm | |
| hvala svima na podrsci....jako smo srecni | |
|
| |
neron Urednica Shar-Pei Magazina
Broj poruka : 5740 Godina : 46 Datum upisa : 24.10.2010
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Maj 05, 2011 2:37 pm | |
| Drago mi je sto vidim da je sada sve ok Domaca hrana je najbolja | |
|
| |
Sky Black
Broj poruka : 8 Godina : 33 Lokacija : Beograd Datum upisa : 09.08.2012
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Avg 09, 2012 12:45 pm | |
| Cao ja sam se evo uclanila..jedva Super je forum skroz i puno mi je pomogao. Ja sam skoro kupila crno stene od 2 meseca.. I mislim da ima neki problem. Prethodni vlasnik dao mu je prvu vakcinu i na tim mestima na vratu sa obe strane otpala mu je dlaka. Pa sam htela da pitam da li je to normalna reakcija ili ne? On mu je stavljao neki plavi sprej (lek) i meni rekao da mu to mazem jodom. Zelela bih da cujem sta vi znate i mislite o tome. Unapred hvala. | |
|
| |
Vladica
Broj poruka : 1651 Godina : 27 Lokacija : Lazarevac Datum upisa : 05.03.2011
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Avg 09, 2012 1:09 pm | |
| Najbolje bi bilo da stene odvedete kod vetrinara i uradite bris i skarifikat kojim bi se proverilo da li ima bakterije,gljivice....Plavi sprej (ako mislimo na istu stvar) sluzi za zarastanje rana i apsolutno je nepotreban... Znaci najsigurniji nacin da proverite o cemu se radi su bris i skarifikat. A kod veterinara svakako morate da odete da se dogovorite oko sledece vakcine i sl. | |
|
| |
Sky Black
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Avg 09, 2012 2:41 pm | |
| Ici cemo svakako al sam htela cisto da pitam pre nego sto odemo. Da li je to normalno ili ne? | |
|
| |
Nesha Urednik
Broj poruka : 4417 Godina : 31 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 23.07.2009
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Avg 09, 2012 3:22 pm | |
| Ako mislite na sprej sa slika na prethodnoj strani to je antibiotik kao što je Ljilja već napisala. Ne znam ima li svrhe posle toga raditi bris i skarifikat al napisaće već neko ko zna. U svakom slučaju to nije normalna pojava. i predstavite nam malog crnog u delu "upoznajmo se" | |
|
| |
Murphypei Admin
Broj poruka : 8637 Lokacija : Ruma Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: pecati na kozi Čet Avg 09, 2012 9:12 pm | |
| - Sky Black ::
- Cao ja sam se evo uclanila..jedva Super je forum skroz i puno mi je pomogao. Ja sam skoro kupila crno stene od 2 meseca.. I mislim da ima neki problem. Prethodni vlasnik dao mu je prvu vakcinu i na tim mestima na vratu sa obe strane otpala mu je dlaka. Pa sam htela da pitam da li je to normalna reakcija ili ne? On mu je stavljao neki plavi sprej (lek) i meni rekao da mu to mazem jodom. Zelela bih da cujem sta vi znate i mislite o tome. Unapred hvala.
Dešava se da imaju reakciju na vakcine, uglavnom u vidu hematoma, retko dlaka opadne, a još je malo štene za prvo pravo linjanje. Ako nije problem postaviti sliku kako to izgleda? Uglavnom, podržavam ovo što su rekli Vladica i Neša, skarifikat i bris pa tek onda mazanja, nema lečenja napamet, kod shar-peia posebno, haos može da nastane. tri najčešće stvari koje se pojavljuju demodeks, bakterije i gljivice proveravaju se skarifikatom (demodeks) i brisom (gljivice i bakterije). Dobrodošli na forum | |
|
| |
Sky Black
| Naslov: Re: pecati na kozi Uto Avg 14, 2012 11:56 am | |
| Bili smo kod veterinara...kaze da to nije od vakcine nego je imao neki problem na kozi neku upalu pa da je ostao samo oziljak. Nama je decko od koga smo kupili Skaja rekao da je to od vakcine. Veterinar je rekao da ne brinemo jer je to sraslo i da nema nikakvih problema. Sad smo ga cistili i od glista i tako. Super je malisa. Hocu predstavicu ga samo da provalim kako.. Hvala vam puno... | |
|
| |
Sky Black
| Naslov: Re: pecati na kozi Uto Avg 14, 2012 12:17 pm | |
| [quote="Sky Black"]Bili smo kod veterinara...kaze da to nije od vakcine nego je imao neki problem na kozi neku upalu pa da je ostao samo oziljak. Nama je decko od koga smo kupili Skaja rekao da je to od vakcine. Veterinar je rekao da ne brinemo jer je to sraslo i da nema nikakvih problema. Sad smo ga cistili i od glista i tako. Super je malisa. Hocu predstavicu ga samo da provalim kako.. Hvala vam puno.. | |
|
| |
Murphypei Admin
Broj poruka : 8637 Lokacija : Ruma Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: pecati na kozi Uto Avg 14, 2012 12:51 pm | |
| Odlično. Eto, dobro je što niste ništa mazali imao je samo ranu koja je zarasla. Super što ste javili da znamo kako je zgužvanac. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pecati na kozi | |
| |
|
| |
| pecati na kozi | |
|