| Fleka na njuskici :( | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
ChedaD
Broj poruka : 25 Godina : 35 Lokacija : Sremska Mitrovica Datum upisa : 21.03.2011
| Naslov: Fleka na njuskici :( Pet Sep 23, 2011 8:13 pm | |
| Cao drugari. . .
Vratio sam se jutros sa mora i kada sam pogledao Leu imala je, fleku na njusci velicine novcica od 2 dinara, rozikaste boje. Fleka je onako svetla, kao da nema pigmenta, ili da je bila neka krasta pa da je otpala. Da li mozete da mi kazete o cemu se radi, i da li neko ima iskustva sa istim? Odma sutra je vodim kod veterinara da vidim o cemu se radi. Inace ponasa se sasvim normalno, trci, jede, nema nikakvih promena u ponasanju.
Hvala vam puno unapred. . . | |
|
| |
neron Urednica Shar-Pei Magazina
Broj poruka : 5740 Godina : 46 Datum upisa : 24.10.2010
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Pet Sep 23, 2011 8:46 pm | |
| Hm nismo imali takvih iskustava, ali bas me cudi.. Da li je ta flekica drugacije teksture od ostalog dela njuske, da li je bolna na dodir? | |
|
| |
unaltraina Urednik
Broj poruka : 8643 Godina : 59 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 24.02.2010
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Pet Sep 23, 2011 8:54 pm | |
| Moguce da je povredila nekako no videcete sutra sta ce veterinar reci, moji su imali izdrane nozeve i jeste koza bila svetlija kada je krastica otpala ali moze biti i neka gljivicna infekcija. | |
|
| |
Zoya
Broj poruka : 583 Godina : 34 Lokacija : Zagreb Datum upisa : 14.11.2011
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 8:45 pm | |
| Ahoj ljudici! Zoji se isto pojavila ta flekica na njusci. Bila je prvo mala, pa mi se cini kao da se prosirila malo. Prvo smo se zezali kak voli stalno njuskati da grebe njuskom, a sad... Da li neko ima iskustva | |
|
| |
Vladica
Broj poruka : 1651 Godina : 27 Lokacija : Lazarevac Datum upisa : 05.03.2011
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Zoya
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 9:22 pm | |
| Evo fotkice i flekice. Malo je lose kvalitete jer je fotkano s moba. | |
|
| |
Vladica
Broj poruka : 1651 Godina : 27 Lokacija : Lazarevac Datum upisa : 05.03.2011
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 9:31 pm | |
| hm..Pretpostavljam da mislis na ovaj deo iznad nosne pecurke... Sto se problem sa kozom tice univerzalini savet je uraditi bris i skarifikat kod veta...Ali,ipak sacekaj nekog iskusnijeg odavde da kaze nesto vise na tu temu.. | |
|
| |
Zoya
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 9:34 pm | |
| - Vladica ::
- hm..Pretpostavljam da mislis na ovaj deo iznad nosne pecurke... Sto se problem sa kozom tice univerzalini savet je uraditi bris i skarifikat kod veta...Ali,ipak sacekaj nekog iskusnijeg odavde da kaze nesto vise na tu temu..
Jep, iznad nosne pecurke. Hvala Ti Mozda nam netko odg. Sutra cu fotkati po danu jer na ovoj fotki toliko ne dolazi do izrazaja, a mozda si ja samo to umisljam. | |
|
| |
Murphypei Admin
Broj poruka : 8637 Lokacija : Ruma Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 9:49 pm | |
| Mislim da to nije ništa. Slika jeste lošija al meni deluje kao da je samo promena u pigmentaciji. Oni umeju da menjaju pigment u zavisnosti od godišnjeg doba. A moguće i da je samo malo izgulila, ne vidim jasno na slici. Sad sam gledao i ostale slike u njenoj temi meni ovako ne deluje zabrinjavajuće čini mi se da je uvek imala slabiji pigment na tom delu. . | |
|
| |
rugievithus technical support
Broj poruka : 1561 Godina : 41 Lokacija : 13. galaksija 2. međuplanetarnog sistema Datum upisa : 25.08.2010
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Sre Maj 16, 2012 10:22 pm | |
| Ovako nešto slično ovome (koliko mogu da vidim na slici) je imala Nika skoro. Čini mi se da je i malo više "izblijedilo"... Bilo tako neko vrijeme i vratilo se u nomalu samo od sebe. Nismo ništa radili po tom pitanju.
edit: Sad se sjetih, to je bilo vrlo brzo poslije operacije kapka na desnom okui anestezije. Ne znam da li je to povezano. | |
|
| |
Zoya
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Čet Maj 17, 2012 3:43 pm | |
| Evo malo bolja fotka. Mozda stvarno i je pigmentacija. Hm, Zoci je zatezala kapak kad su joj bila 3mjeseca, sad ima 8mj. Mozda flekica s vremenom netane. Hvala Vam na pomoci. | |
|
| |
neron Urednica Shar-Pei Magazina
Broj poruka : 5740 Godina : 46 Datum upisa : 24.10.2010
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( Čet Maj 17, 2012 4:59 pm | |
| Ovo kao da je opala dlaka u toj regiji, ja bih uzela bris,pa da vidite sta je.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fleka na njuskici :( | |
| |
|
| |
| Fleka na njuskici :( | |
|