| Anshan-Meda | |
|
+23Blaze Beti Siniša dacadixi unaltraina Bora Kesten_Pire Kaja i Boki Big Mazi Nikita White Bully Maja-Bubica Nikola&Lea kud maja81 Žvaka :) Skarfi sharpi Murphypei Buba_mara Nesha sloti elenkov82 27 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
elenkov82
Broj poruka : 90 Godina : 42 Lokacija : Požarevac Datum upisa : 16.01.2010
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Mar 29, 2010 10:49 pm | |
| Pa ovako, do sada smo bili na 4 izlozbe. Na prvoj je bio sa 7 meseci i ocenjen je kao veoma perspektivan, da bi kasnije u BISu osvojio 3.mesto za najlepsi najmladji pas na izlozbi, zatim smo sa godinu dana bili ovde u PO, e tu je uzeo prvak razreda mladih, zatim u beogradu u razredu intermedija osvaja cac,cacib i bob i sad u jagodini opet u razredu intermedija cac. Znaci imamo vec 2 cac-a u razredu intermedija, sto ce reci jos 2 i mozemo da podnesemo zahtev za titulu sampiona srbije (ne znam sto, ali meni je to nekako bitno da osvojimo ) e sad, ne znam dal da zurim jer on u avgustu puni 2 god, i tad ce morati da se prebaci u razred zrelih...mada ja i do tada mogu da uzmem ta 2 caca i da zavrsim pricu eto, to je to..hvala na cestitkama! Nije neki uspeh sad u jagodini, ali sam ponosan na medu jer smo vec dosta ozbiljniji po pitanju izlaganja, skoro pa ko profesionalci inace sudija je nasao zamerku za usi, pitao me sto su mu tako nekako male...niko mu do sad to nije rekao... | |
|
| |
elenkov82
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Mar 29, 2010 11:10 pm | |
| evo par slicica sa izlozbe, isao sam sam, pa nemam mnogo slika... ovo sam nasao negde na internetu... a ovo su neke moje... | |
|
| |
Murphypei Admin
Broj poruka : 8637 Lokacija : Ruma Datum upisa : 13.11.2007
| Naslov: Re: Anshan-Meda Uto Mar 30, 2010 10:55 am | |
| Hej pa vi ste i društvo imali. Koliko je bilo zgužvanaca? Pogledao sam na sajtu KSV mora da ima 4 CAC da bi bio šampion. Naravno pominju i onaj detalj sa CACIB-om, ali nisam siguran kako ide sa tim objašnjenja su im jako loša. - Citat :
- Kako postati zreli Šampion?
Prvak Srbije u lepoti (Šampion SRB) može postati pas:
•Za pse koji podležu ispitu u radu: ◦3 CAC kod dvojice sudija i certifikat KSS o položenom ispitu •Za pse koji ne podležu ispitu u radu: ◦4 CAC kod trojice sudija. Pas može da bude i višestruki šampion ukoliko ponovo osvoji nove titule posle proglašenja pethodnog šampionata. Šampion mladih 3 x PRM.
Titula šampiona Srbije dodeliće se i psima koji su umesto CAC na međunarodnim izložbama osvojili CACIB i R. CACIB ali pod istim uslovima
Psi iz inostranstva mogu postati Šampioni Srbije pod sledećim uslovima:
1. Ako se na našim nacionalnim / internacionalnim izložbama prijavljuju u razred šampiona:
•certifikat da su proglašeni šampionom svoje zemlje •jedan CACIB, ili 1 R:CACIB ili CAC •za radne pse i certifikat o položenom ispitu 2. Ako se na našim nacionalnim / internacionalnim izložbama prijavljuju u razred intermedija ili razred zrelih pasa:
•certifikat da su proglašeni šampionima svoje zemlje •dva CACIB ili 2 x R: CACIB ili 2 x CAC •za radne pse i certifikat o položenom ispitu Naziv prvaka Srbije u radu može dobiti pas koji je osvojio bilo koje dve kandidature (kandidature su CACIT, R.CACIT, CACT) na utakmicama održanim u Srbiji i da ima ocenu oblika najmanje : vrlo dobar
Titulu Šampiona reprodukcije dobija plemenjak/keruša koji je paren sa najmanje tri različite ženke/mužjaka i u svakom od tih legala je bar po jedan pas proglašen šampionom, bilo u lepoti ili u radu.
Titulu apsolutnog šampiona dobija pas koji je proglašen šampionom u lepoti, radu i reprodukciji. | |
|
| |
elenkov82
| Naslov: Re: Anshan-Meda Uto Mar 30, 2010 8:41 pm | |
| Pa da, bilo je drugara nazalost, ne bas mnogo, ali da kazemo nesto prosecno, nekih 10ak sar peja je bilo ali smo se svi lepo druzili ) naravno najveci utisak su ostavila 2 malisana, jedan od njih je na slici pa da, to je to, to stoji i na sajtu ksrs..ma potrudicu se ja da osvojimo 4 caca u kategoriji intermedija, imamo jos dosta vremena do avgusta.. E,da, Pedja da te pitam, citao sam malo o bolesti koze, al ne mogu da povezem ni sa cim...zbog cega gubi dlaku na celu, bas na onoj centralnoj bori, iznad ociju, iza uva i na vrhu uva...sve mu je tu pocrnelo, tj.vidi se koza. Sta bi to moglo da bude? Mislim ne znam dal je nesto, mozda je tako normalno... | |
|
| |
Murphypei Admin
| Naslov: Re: Anshan-Meda Uto Mar 30, 2010 10:12 pm | |
| A u kakvom su mu stanju uši? Jel se prljaju brzo, jel trese glavom? Kakve su oči, oko očiju? Ovde bi slika dosta pomogla. Baci pogled na šape između prstiju da nije crveno. Ako je crveno možda ima neku reakciju na polen ili nešto iz trave, ovo je vreme kada to kreće pa može biti da je pokupio i po glavi kad je njuškao. Kod mene, bolesnika , bi tu išla laka procedura: u apoteku po onaj štapić što stoji u plastičnoj epruveti (nema šanse da se setim kako se zove košta 20din) pa onda lepo na tu centralnu boru dobro pritisneš i protrljaš i vratiš nazad u tu epruvetu. Onda do laboratorije bilo koje za ljude i daš da vide da li postoji nešto na koži. Ako nema ništa super, ako ima nešto znaš šta ti je činiti, naprave oni odmah antibiogram. Ima i ona caka da ga odvedeš kod veta pa da osvetli ta mesta UV lampom čisto da vidi da nije neka gljivica, naravno tad ti uvek vet prepiše canesten da mažeš jer se ne zna koja je tačno. E sad, sve ovo napisah, a može da bude da nije ništa. | |
|
| |
Nikola&Lea
Broj poruka : 119 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 27.01.2010
| Naslov: Re: Anshan-Meda Sre Mar 31, 2010 12:22 am | |
| e , imam i ja isti problem sa leom ..isto je ocelavina na toj centralnoj bori na sred glave u poslednjih par dana ... | |
|
| |
elenkov82
| Naslov: Re: Anshan-Meda Sre Mar 31, 2010 4:57 pm | |
| bas sam sad gledao neke njegove slike, pa sam shvatio da mu je isto tako bilo i iznad ociju, ali se povuklo, tj,izrasla je dlaka, a sad je aktuelno na ceonoj bori i iza usiju i na vrhu usiju..inace glavom trese non stop, to jos odavno a oci su mu ok, izmedju sapa mu nisam gledao, al provericu..sad je neki pljusak napolju... | |
|
| |
Murphypei Admin
| Naslov: Re: Anshan-Meda Sub Apr 03, 2010 10:26 pm | |
| Izvini, uopšte nisam skopčao da si postavio sliku. Vidim na šta misliš, ovaj deo na čelu, ali nisam siguran da je nešto opasno koliko vidim nije uopšte crveno. Ne znam jel si uspeo da rešiš misteriju? Inače ta tamna koža me je podsetila na nešto što sam davno čitao o nasleđivanju boja kod shar-peia i znam da postoji pigment (eumelanin ili tako nešto), moguće da Meda ima baš taj pigment, uglavnom je karakterističan na glavi shar-peia. (ovaj deo zaboravi to ja nešto brbljam) | |
|
| |
Nikita
Broj poruka : 143 Godina : 44 Lokacija : Kikinda Datum upisa : 02.04.2010
| Naslov: Re: Anshan-Meda Sub Apr 03, 2010 11:19 pm | |
| - kud ::
- Koliko vidim Meda je malo razočaran što je pehar prazan i nema ništa za pojesti ili bar popiti.
I meni se tako čini! Meda je prava muškarčina! Kada naša Nikita još malo poraste moramo joj naći takvog "muža"! | |
|
| |
elenkov82
| Naslov: Re: Anshan-Meda Ned Apr 04, 2010 10:58 pm | |
| Pa nisam resio misteriju, i mislim da nije nista opasno, a i cini mi se da je sad manje uocljivo...verovatno su spoljasnji faktori ucinili svoje, ipak je on dvorisni pas Nikita javi se slobodno, imam praznu gajbu Meda! | |
|
| |
elenkov82
| Naslov: Re: Anshan-Meda Sub Maj 08, 2010 11:30 pm | |
| CAC Velika Plana, 8.5.2010. Sudija: Vesic Rade Anshan (Meda), razred intermedija CAC i BOB. Inace meda je postao i ponosni tata!!! 4 muska )) | |
|
| |
Murphypei Admin
| Naslov: Re: Anshan-Meda Ned Maj 09, 2010 10:18 am | |
| Čestitam i za CAC i za BOB i za 4 muška Hoće li biti nekih slika iz V. Plane? Mali izveštaj kako je bilo? | |
|
| |
Big Mazi
Broj poruka : 1713 Godina : 51 Lokacija : Obrenovac Datum upisa : 17.04.2010
| |
| |
Kaja i Boki
Broj poruka : 317 Godina : 44 Lokacija : Kragujevac Datum upisa : 25.02.2010
| Naslov: Re: Anshan-Meda Ned Maj 09, 2010 2:06 pm | |
| Pridruzujemo se cestitkama!!! Malisani su preslatki!!!! | |
|
| |
Kesten_Pire
Broj poruka : 589 Godina : 47 Datum upisa : 21.05.2009
| Naslov: Re: Anshan-Meda Ned Maj 09, 2010 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Nikola&Lea
Broj poruka : 119 Godina : 31 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 27.01.2010
| |
| |
Skarfi Urednik
Broj poruka : 4415 Godina : 42 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 04.02.2009
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Maj 10, 2010 9:45 am | |
| | |
|
| |
Bora
Broj poruka : 259 Godina : 39 Lokacija : Novi Sad Datum upisa : 19.09.2008
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Maj 10, 2010 12:24 pm | |
| Cestitke od Bore i mene! | |
|
| |
unaltraina Urednik
Broj poruka : 8643 Godina : 59 Lokacija : Pancevo Datum upisa : 24.02.2010
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Maj 10, 2010 2:16 pm | |
| Cestitke i od nas !!! ....a veknice su preslatke....nista se ne moze uporediti sa tim svilenim jastucicima na sapicama!!!!! To je nesto ...pored svega ostalog sto stenci bude kod mene... sto se zaista ne moze opisati, nista nije takvog opipa kao ti mali jastucici Vidim da jedno stene ima pete prstice na zadnjim nogicama!!!!!Skreni im paznju da mu ili im to skinu dok su ovako maleni!!!! | |
|
| |
elenkov82
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Maj 10, 2010 5:41 pm | |
| Nisam nista slikao, a sto se tice izlozbe nije bilo lose,doduse sa dosta propusta u organizaciji, sve je to delovalo dosta amaterski i neprofesionalno..al dobro. Sto se tice nase rase, nije bilo mnogo izlagaca, svega 4,5...tako da i nismo imali neku konkurenciju, a i tih par sto su bili imali su malo problematicnu kozu. Hvala svima na cestitkama! Jesu vala preslatki, jedva cekam da ih vidim uzivo!! | |
|
| |
dacadixi
Broj poruka : 198 Godina : 36 Lokacija : Inđija Datum upisa : 15.04.2010
| Naslov: Re: Anshan-Meda Pon Maj 10, 2010 7:04 pm | |
| ...čestitke i od nas...Meda je presladak,slike su skroz lude,posebno ona kad je na leđima-tako je i Diksi spavao kad je bio mali,sada retko tako spava...pozzz | |
|
| |
kud
Broj poruka : 1143 Godina : 56 Datum upisa : 11.08.2009
| Naslov: Re: Anshan-Meda Uto Maj 11, 2010 6:52 pm | |
| Čestitke za titulu i 4 sina.Nije šala. | |
|
| |
Nesha Urednik
Broj poruka : 4417 Godina : 31 Lokacija : Zrenjanin Datum upisa : 23.07.2009
| Naslov: Re: Anshan-Meda Sre Maj 12, 2010 11:17 pm | |
| | |